Поділитись:

Чому волиняни і досі ходять пішки?

Понеділок, 25 травня 2020, 07:40

Процедура у лікарні коштує 400 грн. Щоб її пройти, потрібно чотири рази поїхати у лікарню: записатися, власне пройти саму процедуру двічі, забрати результат. На таксі – це приблизно 600 гривень.

Так, я також розраховувала на те, що з 22 травня у Луцьку таки поїде транспорт. Навіть уявляла, як то воно буде, коли у маршрутці можуть бути зайнятими лише сидячі місця. У першу потрібну маршрутку сісти навряд чи вдасться. Доведеться чекати другу, третю. А то все – час. Навіть уявляла, як то будуть заходити громадяни без масок і плювати вони хотіли на чиїсь закони, обмеження та правила карантину. Водій махне на це рукою, усі присутні також чемно промовчать.

Лучан обурило рішення влади про те, що Волинь не переходить на адаптивний карантин. Посипалися обвинувачення, що немає за що жити, що немає чим добиратися на роботу. І воно все так…  Як би не одне «але». Послаблення карантину волиняни сприйняли як його відміну. Втомилися сидіти вдома, зняли маски, рукавички, мало не забули про антисептики. Вийшли на вулиці, щоб вдихнути весну, а вдихнули…COVID-19.

Чому волиняни  і досі ходять пішки?

Звичайно, свою роль зіграло НЕтестування населення, невчасна діагностика і багато іншого. Та факт лишається фактом: коронавірус є. І на нього хворіють.

У цьому випадку можна скільки завгодно звинувачувати владу. Наприклад, і за увікнений фонтан. Проте почати потрібно із себе. Кожному.

Чому волиняни  і досі ходять пішки?

Чому волиняни  і досі ходять пішки?

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій. Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

Надрукувати
мітки:
коментарів