Поділитись:

«Граніт» - «Ліда»: хто заб'є в матчі?*

П'ятниця, 22 травня 2020, 16:40
«Граніт» - «Ліда»: хто заб'є в матчі?*

В одному з матчів шостого туру чемпіонату Білорусі в першому дивізіоні зіграють «Граніт» та «Ліда» - огляд матчу від редакції Все Про Спорт.

«Граніт» - один з невдах першого дивізіону чемпіонату Білорусі. Команда видала дуже слабкий старт, не зумівши за п'ять матчів набрати жодного очка. Причому програвала суперникам різного рівня, як вдома, так і на виїзді. У рідних стінах «Граніт» поступився «Хвилі» (0: 1) і «Арсеналу» з Дзержинська (1: 2), а на виїзді програв «Орші» (1: 2), «Супутнику» (0: 2) і «Крумкачи» (1: 4).

«Ліда» зіграла в п'яти перших турах зі змінним успіхом. Будинки команда досить впевнено здобула три очки в матчах з «Слонимом» (3: 0) і «Ошмянах» (3: 1), а ось на виїзді за три матчі заробила тільки один бал в протистоянні з «Нафтаном» (1: 1) . «Орші» на виїзді «Ліда» поступилася 2: 3, а «Сморгоні» - 0: 1. Зараз команда має в активі лише чотири очки і займає восьме місце. Трьох балів її позбавили за участь в договірних матчах.

Статистика

  • «Граніт» програв в чемпіонаті всі п'ять матчів.
  • Прогноз «обидві заб'ють» зіграв в трьох з п'яти матчів «Граніту» в нинішньому сезоні.
  • Ставка «тотал більше 2.5» зіграла в трьох з п'яти матчів «Ліди» в чемпіонаті.
  • «Ліда» обіграла «Граніт» на виїзді тільки в одному з десяти останніх матчів.
  • У трьох з чотирьох останніх очних матчів було забито більше двох голів.

«Граніт» не так вже й погано грає проти «Ліди» вдома, де поступився тільки раз за десять матчів. Зараз «Ліда» на виїзді теж грає нестабільно, тому судити про переможця складно. Ми пропонуємо поставити на голи. «Граніт» вдома рідко йде без забитих м'ячів, а ось в обороні виглядає слабенько.

Надрукувати
мітки:
коментарів