Поділитись:

«Ференцварош» – «Дебрецен»: чого чекати після паузи?

П'ятниця, 22 травня 2020, 16:28
«Ференцварош» – «Дебрецен»: чого чекати після паузи?

Перший поєдинок чемпіонату після паузи відбудеться в Будапешті, де «Ференцварош» прийматиме «Дебрецен». Господарі поля лідери чемпіонату, тому будуть налаштовуватись на позитивний результат, а от гості бовтаються всередині і шансів у цій грі не багато, однак впевнений, що гості спробують чинити опір більш сильнішому супернику.

«Ференцварош» перед паузою в чемпіонаті розмістився на першій сходинці, випереджаючи найближчого переслідувача «Фехервар» на 3 очки, при чому зігравши на 2 матчі менше. Підопічні Сергія Реброва впевнено йдуть до захисту титулу чемпіона країни. За 23 поєдинки «Зелені орли» програли лише двічі. Також в команди хороша різниця забитих-пропущених, і становить +25, команда забила 44-и голи, що є другим кращим результатом в чемпіонаті на цей момент, а пропустила найменше з усіх команд – 19 пропущених.

«Дебрецен»  минулий сезон завершив у призовій трійці, посівши 3-ю сходинку. Однак цей сезон команда провалює, перебуваючи після  24-х турів на 8-й сходинці, а відрив від 3-го місця, що дає право кваліфікуватись до ЛЄ, становить 15 очок. Перед паузою результати команди були жахливі, «Червоно-білі» програли 4 з останніх 5-и турів чемпіонату, пропустивши в них 12 голів. В команди проблеми з грою в захисті, за 24 тури пропущено 44 м’ячі, що є другим найгіршим результатом в чемпіонаті.

Перед відновленням турніру, обидві команди провели по кілька спарингів, але підготовкою до відновлення їх важко назвати, це швидше для того, аби гравці знову звикли до навантажень – повідомляє сайт про букмекерів. Безперечно сьогоднішній стан речей робить «Ференцварош» фаворитом протистояння, також на боці господарів результати в останніх очних дуелях цих команд – 3 останні «Ференцварош» переміг з загальним рахунком 10:2. Однак зараз команди тільки виходять з паузи, під час якої не було навіть командних тренувань, не варто очікувати багато голів одразу в першій зустрічі, тай пауза була доречною для «Дебрецена», аби команда змогла відпочити і відійти від невдалих результатів. 

Надрукувати
мітки:
коментарів