Поділитись:

Ховався понад три роки: на Волині затримали ймовірного вбивцю (фото, відео)

Четвер, 21 травня 2020, 17:01
Ховався понад три роки: на Волині затримали ймовірного вбивцю (фото, відео)

Поліцейські розшукали та затримали підозрюваного у вбивстві 40-річного волинянина, який переховувався понад три роки.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Зловмисник з квітня 2017 року перебував в офіційному розшуку. Наступні 15 років він може провести за  ґратами.

Ховався понад три роки: на Волині затримали ймовірного вбивцю (фото, відео)

Трагедія трапилась у квітні 2017 року на території одного з підприємств райцентру Любомль. До поліції надійшло повідомлення, що на території складів на вулиці Будівельників відбувається бійка зі стріляниною. Внаслідок інциденту загинув 40-річний житель району, ще двоє –  отримали поранення.

Оперативники встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 35-річний житель Любомльського району. Під час конфлікту зловмисник впритул вистрілив з травматичної зброї у постраждалого. Від отриманих поранень волинянин помер. Правопорушник з місця пригоди втік.

Йому заочно слідчі повідомили про підозру в скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 115  (умисне вбивство) та ч. 2 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України та обрали міру запобіжного заходу – тримання під вартою. З 4 квітня 2017 року він переховувався від органів досудового розслідування і розшукувався співробітниками поліції та Інтерполу.

«Сьогодні, 21 травня, співробітники управління карного розшуку області у результаті проведених оперативно-розшукових заходів встановили місцеперебування та затримали підозрюваного в одному із сіл Любомльського району. Його доставили в слідче управління для проведення слідчих дій та затримання у встановленому законом порядку», - повідомив заступник начальника ГУНП у Волинській області Михайло Сорока.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів