Поділитись:

Жорстокі розваги: волинянин викидав кота з третього поверху (фото, відео)

Вівторок, 19 травня 2020, 15:00
Жорстокі розваги: волинянин викидав кота з третього поверху (фото, відео)

Днями ківерцівські фейсбук-спільноти жваво обговорювали ситуацію, яку зафіксували зооволонтери.

Ківерчанин заради розваги викидав кота з вікна третього поверху. Кадри знущання над твариною чоловік оприлюднив у своїх соцмережах. Відео супроводжується криками кота і глузливими коментарями чоловіка. Про факт знущання у мережі повідомила зооволонтерка із Луцька Вікторія Дзидз. У понеділок, 19 травня вона оприлюднила допис із відео, на якому видно, як чоловік викидає кота, – пише Район.Ківерці. 

«Прошу розголосу! Цей чорт знущається над тваринами! Постійно викладає ось такі відео! Ківерці! Зверніть увагу! Хто його знає! Адресу, будь ласка!» – емоційно написала жінка.

Як виявилося, чоловік – учасник АТО з Ківерців Володимир Комариця

Жорстокі розваги: волинянин викидав кота з третього поверху (фото, відео)

Пізніше на сторінках луцьких волонтерів з'явилося відео, де він вибачається за знущання над котом. Його опублікувала користувачка Олена Звєрєва.

«Захист слабких – справа сильних! Воїни ГШР спрацювали оперативно: садиста із посвідкою УБД доправлено в потрібний заклад, кота врятовано (у Віки Дзидз вдома), виховна робота проведена! Всім небайдужим дякую, лише разом ми сила!» – написала на своїй сторінці жінка ввечері того ж дня.

Врятованого кота назвали Марсиком. Йому близько року, тепер він шукає нових господарів, які будуть до нього добрішими, аніж попередній.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 квітня 2024
20 квітня 2024
09:09
19 квітня 2024