Поділитись:

Barbie практикує йогу та відпочиває активно: Будинок іграшок розповів про тренди лялечок*

Понеділок, 18 травня 2020, 18:10
Barbie практикує йогу та відпочиває активно: Будинок іграшок розповів про тренди лялечок*

Все більшої популярності серед дівчат набувають практики для покращення фізичного стану, такі як йога та медитація. Як показують результати опитування Mintel, за останні п’ять років зацікавленість ними зросла відповідно на 63% та майже 90% по всьому світі.

Ефективність медитативних технік у боротьбі з агресивною поведінкою, тривогою, синдромом дефіциту уваги та гіперактивністю все частіше підтверджується на практиці. Медитація допомагає краще розслаблятися та краще концентрувати увагу, позбавляючись від нав'язливих і хаотичних думок. А завдяки регулярній практиці медитації формується усвідомленість — можливість розуміти свої емоції, відчуття, думки та спрямовувати їх у правильне русло.

З чудовими наборами серії, дівчатка можуть познайомитись через гру з різними видами активного відпочинку дорослих людей. "Будинок іграшок", що знаходиться на 1 поверсі Розважального центру "Промінь" поділився добіркою лялечок, які бдуть цікавими вашій малечі:

Лялька Barbie «Медитація» — дихай зі мною!

Лялька Barbie «Медитація» https://bi.ua/ukr/product/kukla-barbie-dyshi-so-mnoy-meditaciya-gnk01.html — це гра з усвідомленням своїх почуттів, за допомогою 5-ти режимів зі світловими ефектами кожна дівчинка може створити власну гру в медитацію разом з мамою.

Лялька має п’ять режимів медитації, перемикати які можна за допомогою чокера у вигляді місяця. Після натискання на кнопку в намисті Барбі починає дихати під звуки заспокійливих мелодій.

  • З першою спокійною мелодією можна уявити, що дитина — хмаринка, яка збільшується та зменшується з кожним вдихом та видихом.
  • З другою мелодією повільно робіть глибокий вдих, а на видиху проговорюйте афірмації: «Я — розумна», «Я — унікальна», «Мене всі люблять», «Я можу бути ким забажаю».
  • Під час третьої медитації можна уявляти, ніби ви разом з Barbie нюхаєте ароматну квіточку, вдих — видих.
  • Коли почуєте як весело лопаються бульбашки — увімкнувся четвертий режим. Разом з Barbie почніть надувати бульбашки: довгий видих — велика бульбашка, короткий видих — маленька бульбашка.
  • А під мелодію з п’ятого режиму буде солодко дріматися вдень чи ввечері.

 

5ebd353b22d26.jpg

Лялька «Медитація» Barbie одягнена у зручний одяг для відпочинку та має 15 точок артикуляції для того, щоб вона могла схрестити ноги, як на справжньому занятті йогою чи медитації.

До набору входить песик з хмаринками-думками, які допоможуть дитині виразити свої емоції: радість, сум, бадьорість чи сонливість.

Лялька виготовлена з полімерного матеріалу.

Вартість набору — 799 грн.

Важливо! Цю ляльку не можна купати, оскільки вона має вбудований звуковідтворювальний пристрій та елементи живлення — 3 Батарейки-таблетки (AG13/LR44)

Ляльки Barbie з наборів «Активний відпочинок»

 

5ebd3e9650c0f.jpg

Спорт, активний відпочинок та догляд за власним тілом стануть обов’язковою частиною життя вашої дитини з наборами Barbie «Активний відпочинок» https://bi.ua/ukr/gsearch/?search=GKH73, у них є лялечки Barbie з різноманітними тематичними аксесуарами для того, щоб розігрувати класичні ситуації про здоровий спосіб життя.

Кожна лялька Barbie має зручний одяг, який підходить для активного відпочинку, а різні предмети дають дитині можливість вигадувати нові історії та влаштовувати рольові ігри: насолодитися СПА-процедурами, потренуватися у спортзалі, або мрійливо відпочити вдома. В кожному наборі є маленький друг Barbie, адже відпочивати або тренуватися разом веселіше!

Відпочиваємо з Барбі: SPA

5ebd3ea59db34 (1).jpg

зслабтеся після напруженого дня, граючись з Barbie Активний відпочинок СПАhttps://bi.ua/ukr/product/kukla-barbie-aktivnyy-otdyh-blondinka-gkh73-gjg55.html у якої є подушечка для шиї, ніжно-блакитний рушничок, масажна щіточка.

У Barbie та її улюбленця є маски-детокс для очей з огірком, адже це обов’язковий елемент СПА-процедур. Barbie може упродовж дня розслаблятися у домашньому СПА з гумовою качечкою, набором бомбочок для ванни, та читати улюблений журнал, вдихаючи запах арома-свічки, або зробити масаж за допомогою блакитної щітки. Що цікаво, подушечка підходить однаково Barbie та її песику. Лялечка має 11 точок артикуляції, зокрема у шиї, ліктях, колінах, для більш реалістичних рухів під час гри.

Лялька та аксесуари виготовлені з полімерного матеріалу.

Вартість набору — 599,90 грн.

Відпочиваємо з Барбі: фітнес

5ebd3eb48eb2e.jpg

Влаштуйте справжнє спортивне тренування з рудоволосою Barbie «Активний відпочинок» Фітнес https://bi.ua/ukr/product/kukla-barbie-aktivnyy-otdyh-ryzhaya-gkh73-gjg57.html, у якої є власний спортивний килимок і стильна форма.

Для того, аби вправи були більш різноманітними, ця лялечка має обруч, годинник, два види гантелей, пляшечку мінеральної води, батончик для перекусу після тренування та спортивну сумку. Барбі може тренуватися разом з цуценятком, адже у нього є власна пара гантелей.

На килимку лялька може виконувати випади з колінами, планку та різні види скручування, або перевести подих перед наступним підходом.

Лялька та аксесуари виготовлені з полімерного матеріалу.

Вартість набору складає 599,90 грн.

Відпочиваємо з Барбі: вдома

5ebd3ec09c9dd.jpg

А ще можна розважатися вдома у супер-стильній піжамці з банановим листям, та одягнути маску для очей із набору Barbie «Активний відпочинок» Вдома https://bi.ua/ukr/product/kukla-barbie-aktivnyy-otdyh-shatenka-gkh73-gjg58.html, щоб насолодитися хвилинкою тиші. Ця Барбі любить пити какао, працювати вдома за комп’ютером та вести блог на смартфоні. Не забудьте одягнути однакові маски на песика та Barbie, щоб разом відпочити на рожевій подушечці.

Лялька та аксесуари виготовлені з полімерного матеріалу.

Вартість набору — 599,90 грн.

Зберіть усі набори «Активний відпочинок», щоб через гру навчитися дбати про себе і розширити кругозір, адже коли дівчинка грає з Barbie, вона може бути ким забажає!

 

Надрукувати
мітки:
коментарів