Поділитись:

Друг побіг у воду на допомогу, та марно: розповіли деталі трагедії в Іваничах

Неділя, 17 травня 2020, 10:55
Друг побіг у воду на допомогу, та марно: розповіли деталі трагедії в Іваничах

ФОТО ІЛЮСТРАТИВНЕ

Учора, 16 травня, близько 18-ї години, в селищі Іваничі, шестирічний хлопчик впав у штучну водойму – копанку. На жаль, хлопчик загинув.

Про це повідомляє Головне управління поліції у Волинській області.

Йому на допомогу прибіг 8-річний товариш, який також упав у воду. Старшого хлопця дорослі витягли, меншого виявили через кілька хвилин на поверхні води.

Медики проводили реанімаційні заходи, однак дитина, на жаль, померла. На місце виїхала слідчо-оперативна група Іваничівського відділу поліції, правоохоронці встановлюють усі детальні обставини трагедії.

Тим часом, сектор ювенальної превенції застерігає волинян: у теплу пору року вкотре наголосіть дітям про правила поведінки біля водойм! У селах, де копанки є поширеним явищем, не дозволяйте дітям перебувати біля них без дорослих, а ще краще – обгородіть ставок, зробіть усе, аби дітям тут було безпечно.

«Нині діти тривалий час перебувають удома. Багато хто з них знаходиться в селах, у бабусь з дідусями. Радимо дорослим щодня розмовляти з дітьми на теми безпечної поведінки в побуті і на природі. Наші інспектори постійно проводять профілактичні бесіди та заходи, аби донести важливість цієї інформації», - повідомила очільниця сектору ювенальної превенції Інна Остапович.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів