Поділитись:

Зеленський присвоїв луцькому викладачеві звання "заслуженого"

Субота, 16 травня 2020, 19:30
Зеленський присвоїв луцькому викладачеві звання «заслуженого»

Президент України Володимир Зеленський присвоїв звання "Заслужений працівник освіти і науки" викладачу Луцького національного технічного університету з нагоди Дня науки.

Відповідний указ №186/2020 опублікований на сайті глави держави 15 травня 2020 року.


"За вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняної науки, зміцнення науково-технічного потенціалу України, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм звання "заслуженого" присвоїли Пустюльзі Сергію Івановичу – професорові кафедри Луцького національного технічного університету", – йдеться у дописі. 

Крім того, Володимир Зеленський присвоїв звання "Заслужений винахідник України", "Заслужений діяч науки і техніки України", "Заслужений працівник освіти України", "Заслужений лікар України", "Заслужений юрист України" 39 вченим.

Як відомо, День науки в Україні відзначають 16 травня.

Довідково:

Народився Пустюльга Сергій Іванович 30 червня 1960 р. в смт. Маневичі, Волинської області. У період із 1977 по 1982 рр. навчався на будівельному факультеті Луцького філіалу Львівського політехнічного інституту за спеціальністю "Промислове та цивільне будівництво".

У 1983 р. став аспірантом кафедри нарисної геометрії, інженерної та машинної графіки Київського інженерно-будівельного інституту, а у 1986 році достроково захистив дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук зі спеціальності 05.01.01 – “Прикладна геометрія, інженерна графіка”.  У 1986-87 роках проходив строкову службу у Збройних силах.

У листопаді 1987 року повернувся до Луцького філіалу ЛПІ. З 1987 по 1992 р. працював на посадах асистента, старшого викладача, доцента кафедри інженерної та комп’ютерної графіки цього ВНЗ. Два роки виконував обов’язки відповідального секретаря приймальної комісії. 

У березні 2006 року захистив докторську дисертацію на тему “Дискретне визначення геометричних об’єктів числовими послідовностями” зі спеціальності 05.01.01 – “Прикладна геометрія, інженерна графіка” у Київському національному університеті будівництва та архітектури.

За період педагогічної діяльності опублікував більше 200 наукових та науково-методичних праць, отримав 5 авторських свідоцтв і патентів на винахід, видав5 навчальних посібників. 

Стаж роботи у ВНЗ – 35 років.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів