Поділитись:

У Луцьку дітей у перший клас можна записати онлайн

П'ятниця, 15 травня 2020, 16:53
У Луцьку дітей у перший клас можна записати онлайн

Цього року до першого класу у луцькі школи піде більш ніж 3 тисяч дітей. Це, приблизно, така кількість, як торік, розповіла начальниця управління освіти Луцької міської ради Зіновія Лещенко. Перших класів сформують 109.

Записати дитину на навчання можна не тільки в школу, яка закріплена до району за місцем проживання, – інформує Суспільне. 

"Коли батьки виявляють бажання щоб дитина вчилася в іншому закладі, вважаючи, що так буде зручніше, то батьки можуть подавати заяви туди, але діти не з прив’язкою до мікрорайону можуть бути зараховані тільки на залишкові місця. Процедуру жеребкування кожна школа визначає так, як зручно: чи ящик з номерами, чи барабан, який крутиться", – розповіла Зіновія Лещенко. 

У Луцьку батьки майбутніх першачків можуть онлайн подавати заяви на навчання дітей до шкіл, – розповідає директорка школи-колегіум № 11 Наталія Гаць.

Торік, каже директорка, прийом заяв тривав з 1 березня до 31 травня. Цього року процес призупинили з 12 березня у зв’язку із карантином. Відновили реєстрацію майбутніх учнів із квітня в електронній формі: 

Зараз ми приймаємо діток, які проживають в мікрорайоні навчального закладу, це першочергові зарахування, потім зараховуємо діток чиї сестрички та братики навчаються у нас, далі дітей працівників нашого навчального закладу

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 квітня 2024
21 квітня 2024
09:14