Поділитись:

Волинян запрошують до участі в конкурсі найоригінальніших туристичних маршрутів

Четвер, 14 травня 2020, 19:00
Волинян запрошують до участі в конкурсі найоригінальніших туристичних маршрутів

11 травня оголосили конкурс на найоригінальніші туристичні маршрути природної спадщини Волинської області.

Про це пише «Волинський монітор».

Так, конкурс відбувається в рамках реалізації проєкту «4 пори року – транскордонні туристичні маршрути» в межах Програми транскордонного співробітництва Польща–Білорусь–Україна 2014–2020. Змагання оголосив Волинський обласний фонд підтримки підприємництва.

Мета – популяризація туристичного потенціалу та поширення інформації про Волинську область через створення нових туристичних маршрутів.

Конкурс триватиме до 12 червня 2020 року. Він сприятиме виявленню найбільш привабливих куточків та об'єктів природної спадщини, розвитку туристичної інфраструктури, пропагуватиме природні, історичні та культурні цінності, дозволить створити чотири туристичні маршрути природної спадщини.

Буде обрано 20 переможців конкурсу, які разом із учасниками з Польщі безкоштовно візьмуть участь у триденному «Туристичному міксері» на території озера Світязю. Основна мета заходу – участь у тренінгах і туристичному нетворкінгу, міжкультурний обмін.

На конкурсній основі буде відібрано чотирьох призерів, які за підтримки експертів зможуть удосконалити свої туристичні маршрути, розробити розмітку, QR-коди та здійснити промоцію території. Призерів запросять на завершальну конференцію в місті Цешанові (Підкарпатське воєводство) і нагородять цінними подарунками.

Інформація про проведення конкурсу розміщена на інтернет-сторінці проєкту та сайті Волинського обласного фонду підтримки підприємництва.

Для участі потрібно заповнити анкету учасника проєкту «4 пори року – транскордонні туристичні маршрути».

Із детальною інформацією можна ознайомитися в положенні конкурсу.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 квітня 2024
20 квітня 2024
09:09
19 квітня 2024