Поділитись:

Кожен громадянин має право повідомляти про неправомірні дії посадовців ДПС

Четвер, 14 травня 2020, 17:05
Кожен громадянин має право повідомляти про неправомірні дії посадовців ДПС

Головне управління ДПС у Волинській області пропонує представникам громадськості активно долучитися до викриття неправомірних дій посадових осіб податкової служби.

Саме інформація від небайдужих громадян допоможе запобігти  корупційним зловживанням та проявам, – наголошують у секторі з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС у Волинській області.

Наразі жодної інформації від викривачів про корупційні дії посадових осіб ДПС на Волині не надходило. Однак, в головному управлінні ДПС просять представників громадськості в разі наявності інформації про потенційних порушників антикорупційного законодавства негайно інформувати сектор з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС у Волинській області в будь-який зручний спосіб, зокрема:

– з використанням засобів поштового зв’язку  на адресу: 43010, м. Луцьк, вул. Київський майдан, 4;

– на електронну адресу підрозділу з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС у Волинській області: [email protected];

– засобами телефонного зв’язку через працівників сектору з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС у Волинській області, на номер (0332)777-171.

Довідково: в головному управлінні ДПС у Волинській області організовано роботу з повідомленнями про корупцію, внесеними викривачами,  відповідно до Закону України від 14 жовтня 2014 року № 1700-УІІ «Про запобігання корупції» (далі  – Закон), постанови Кабінету Міністрів України від 04 вересня 2013 року № 706 «Питання запобігання та виявлення корупції» та Положення про Державну податкову службу України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 06 березня 2019 року № 227.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів