Поділитись:

Луцька студія «ПравдаPRO» зняла фільм про спілкування в сім’ї: де і коли дивитися

Четвер, 14 травня 2020, 17:40
Луцька студія «ПравдаPRO» зняла фільм про спілкування в сім’ї: де і коли дивитися

У період карантину українці мають чудову нагоду переглянути фільм «Спілкування» sз серії фільмів «Поговоримо про сім’ю». Стрічка є продуктом луцької студії «Правда PRO», знятим на замовлення МБФ Молодь з місією.

Щорічно 15 травня відзначається Всесвітній день сім’ї. Тому онлайн-прем’єру фільму вирішили присвятити цьому дню. Показ відбудеться в неділю 17 травня о 19:00 на ютубканалі студії «Правда PRO» за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=xVbuC4nM04g&feature=youtu.be. Про це повідомили у пресслужбі Руху Реформації. Волинь. 

 За статистикою в Україні розлучається кожна друга пара. Ще 20-30 років тому розпадалося лише 30 % шлюбів. Як свідчать різні дослідження, головними причинами розлучень є конфлікт інтересів, непорозуміння та відсутність психологічної і практичної підготовки партнерів до сімейного життя. Це виявляється в неуважному ставленні та грубих стосунках одне до одного, взаємних образах і приниженні, невмінні поступатися одне одному, згладжувати й усувати конфлікти. Одним словом, у невмінні спілкуватися. І це не дивно, адже часто в сучасних сім’ях через те, що чоловік і дружина протягом дня багато часу приділяють роботі, дітям, телевізору, інтернету, хобі і т.д., наодинці подружжя проводять всього близько 4 хвилин в день.

Фільм «Спілкування» демонструє історію двох реальних людей з різних «світів», які зуміли знайти точки дотику, подолати перешкоди і через навик правильного спілкування налагодити близькість. Їхній приклад надихнув багато подружніх пар працювати над стосунками заради збереження сім’ї.

Не пропустіть онлайн-прем’єру фільму в неділю, 17 травня, о 19:00.

Тизер фільму: 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів