Поділитись:

БундесЛіга: футбол в умовах карантину*

Середа, 13 травня 2020, 16:01
БундесЛіга: футбол в умовах карантину*

В рамках 26-го туру 2.Бундеслігі «Бохум» битиметься з «Хайденхаймі». Відзначимо, що обидві команди мають високу мотивацію на кінець турніру, «Бохум» воює за збереження місця в дивізіоні, тоді як «Хайденхайм» ще має шанси пробитися в еліту, якщо і не прямо, то через стикові матчі. 

«Бохум»: дуже близький до зони перехідних матчів

У п'яти останніх матчах перед початком карантину, «Бохум» двічі переміг при двох нічийних результатах і одній поразці. Вікторії значилися над «Вехен» і «Динамо» Дрезден, розділили бохумци очки з «Зандхаузеном» і «Дармштадтом», поступилися на своєму полі потужному «Штутгарту» 0: 1. Як для команди з низів, такий результат можна назвати непоганим, але не дивлячись на це, «Бохум» залишається в зоні ризику, з 28-ма очками, всього лише в трьох балах попереду «Вехена» із зони перехідних матчів.

«Хайденхайм»: борець за місце в топ-3

Після 25-ти зіграних турів «Хайденхайм» знаходиться на 4-й позиції, лише в трьох очках від «Гамбурга» і позиції в зоні перехідних матчів. В активі майбутніх гостей 41 очко, різниця забитих і пропущених м'ячів +8. На виїзді у «Хайденхаймі» статистика так собі, чотири перемоги при 4-х нічиїх і 4-х поразках, 12:15 різниця. У п'яти останніх матчах «Хайденхайм» тричі переміг при поразці від «Дармштадта» 0: 2 і нічиєї 2: 2 з «Нюрнбергом» – повідомляє редакція meta-ratings.com.ua.

Надрукувати
мітки:
коментарів