Поділитись:

У Луцьку запрацювали комунальні і приватні стоматполіклініки

Середа, 13 травня 2020, 12:25
У Луцьку запрацювали комунальні і приватні стоматполіклініки

Луцькі стоматполіклініки комунальної і приватної власності виходять із карантину. З 12 травня стоматологи розпочали планові прийоми пацієнтів.

Про це розповів керівник профільного управління обласного центру Володимир Лотвін, – інформує Суспільне. 

Як розповіли у міській стоматполіклініці комунальної власності, більшість пацієнтів записуються до хірургів.

"Поступово виводимо лікарів. Передусім тих, які є затребувані нашими пацієнтами. Як правило, у нас на прийомі у хірурга 26 чоловік у першу і другу зміни. Тобто 52 людини потребують хірургічної допомоги", – розповіла директорка КП “Луцька міська клінічна стоматполіклініка” Світлана Черниш.

Розпочали роботу і приватні стоматологічні кабінети. Працівникам міряють температуру, прийом – винятково за попереднім записом. На вході до закладу є антисептики, дезінфекція і провітрювання приміщення після кожного пацієнта. 

Керівник міського управління охорони здоров’я Володимир Лотвін зазначив, що карантин вплинув на роботу усіх луцьких медичних закладів:

Під час карантину виникла проблема. Це і доїзд медичних працівників на робочі місця і, відповідно, додому. Тому тут є теж певні нюанси в роботі. Крім того, на час карантину були заборонені і планові оперативні втручання, лікування, реабілітаційні послуги та інші, які обмежували прихід пацієнтів у наші заклади. Тобто ми починаємо повільно працювати, але з рекомендаціями МОЗ. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів