Луцький завод виготовить 49 тролейбусів для Харкова (фото)

Вівторок, 12 травня 2020, 17:38

12 травня 2020 року у Харкові відбулося урочисте підписання договору між представниками луцького «Автоскладального заводу №1», Харківської міської ради та КП «Тролейбусне депо №3» на поставку 49 тролейбусів «Богдан».

Про це повідомляється на сайті корпорації.

15 квітня 2020 року ДП «АСЗ №1» АТ «АК «Богдан Моторс» отримало повідомлення від КП «Тролейбусне депо №3» про те, що завод виграв тендер на постачання 49 тролейбусів для Харкова. Згідно з вимогами тендеру, мають бути поставлені дванадцять 19-метрових «Богдан Т90117» та 37 12-метрових «Богдан Т70117». Тролейбуси будуть придбані за кошти Європейського інвестиційного банку, з яким комунальне підприємство “Тролейбусне депо № 3” (Харків) підписало угоду на закупівлю транспорту та придбання ремонтного та діагностичного обладнання.

Тролейбуси будуть відправлені упродовж 50 тижнів після отримання авансового платежу. Додатково до всіх тролейбусів надаватиметься комплект запасних частин і витратних матеріалів та комплект інструментів та обладнання для обслуговування і ремонту тролейбусів. З метою забезпечення якісної роботи електротранспорту працівники ДП «АСЗ № 1» АТ «АК «Богдан Моторс» організують навчання для працівників КП «Тролейбусне депо №2» з питань експлуатації, технічного обслуговування та ремонту тролейбуса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: