Поділитись:

Колишня директорка санаторію “Пролісок” судиться з Волиньрадою

Вівторок, 12 травня 2020, 12:50

До розгляду у судовому засіданні призначено дві справи, позивачем в яких є колишня директорка санаторію матері та дитини “Пролісок” Валентина Касарда.

Одна зі справ стосується визнання протиправними дії та порушення трудових прав та законного немайнового інтересу. У ній позивач просить скасувати рішення Волинської обласної ради від 26 вересня 2018 року "Про утворення ревізійної комісії комунального підприємства "Санаторій матері і дитини "Пролісок". У цій справі саме облрада є відповідачем. Апеляційний розгляд справи запланований вже на 14 травня. Раніше Маневицький районний суд Волинської області відмовив в задоволенні цієї скарги.

Судове засідання іншої справи, дотичної за тематикою, розглядатиме Луцький міськрайонний суд 22 червня. Воно теж стосується трудових прав. Валентина Касарда позивається до Волиньради щодо визнання недійсним конкурсу та визнання протиправним рішення конкурсної комісії щодо визначення переможцем конкурсу на заміщення вакантної посади директора КП "Санаторію матері і дитини "Пролісок", оформленої протоколом від 11.12.2018 року.

Нагадаємо, що загалом на посаду директора подавалося семеро осіб, серед них і ексочільниця оздоровниці Валентина Касарда.  Однак комісія рекомендувала укласти контракт на посаду директора санаторію з Оксаною Бугайчук.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів