Поділитись:

Президент Польщі зачитав реп для лікарів (відео)

Вівторок, 12 травня 2020, 12:07
Президент Польщі зачитав реп для лікарів (відео)

Президент Польщі Анджей Дуда взяв участь в акції #Hot16Challenge2, яка спрямована на боротьбу з коронавірусом. Зокрема він прочитав реп для лікарів. До участі в ній він також запросив прем’єра Матеуша Моравєцького.

Про це пише «Польське радіо».

Натхненником акції #Hot16Challenge2 є репер Solar. У її рамках люди зі сфери культури, мас-медіа та політики читають реп шістнадцятирядкових куплетів, заохочуючи так збирати кошти на боротьбу з коронавірусом. Акцію організовано разом з фондом Siepomaga.pl. Зібрані гроші призначать на допомогу лікарям та лікарням у боротьбі з недугою.

«Це фантастична акція #Hot16Challenge2, хоч виклик від Зевса я прийняв з легкою тривогою, я ніколи не читав репу. У зв'язку з багатьма щоденними обов’язками, лише сьогодні я зміг відповісти на запрошення. Хай музика нас єднає для доброї справи!», - написав у своєму Твіттері Анджей Дуда.

Президент також запросив наступних осіб до участі в акції – співачку Марилю Родович, музиканта Себастіана Карпєля-Булецку, гурти «Pectus», «Golec uOrkiestra» та прем’єра Матеуша Моравєцького.

Завдяки цій акції уже вдалося зібрати понад 1,3 мільйона злотих.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів