Поділитись:

Mandarin Family Club: сучасна освіта для нового покоління наших дітей*

П'ятниця, 08 травня 2020, 18:41

Популярний термін з психології відомий, мабуть, усім: усі проблеми родом із дитинства. І справді, скільки серед дорослого населення українців (які є батьками зараз) в дитинстві вивчали англійську, в університеті вивчали англійську, і зараз, в кращому випадку, знову вивчають англійську?!

Рівень потреб у сучасній освіті росте з кожним днем, як поширюються від країн з більш розвиненою економікою загальносвітові тенденції інформатизації, глобалізації, і усі вже чули теж нове слова «громадянин світу», так?!  Ми живемо в час стертих кордонів і відчинених дверей до нових можливостей, і англійська мова – це мова міжнародної комунікації і ділового світу, тому, як ніколи, ми розуміємо, наскільки важливо нашим дітям володіти нею як другою власною мовою, що давно є нормою для більшості країн світу. І коли у нас гостро постає потреба у знанні англійської як способу отримати якісну, сучасну освіту, можливостей кар’єрного росту в майбутньому, успіху власному бізнесі, то інші країни вже з легкістю опановують декілька мов. І це проблема, адже наша освіта ще й досі пропонує застарілі і неефективні методи, які «допомогли» більшості з нас «з успіхом» зараз бути на декілька кроків позаду. 

Майбутнє нашої української освіти навіть не у знеціненні класичної форми освіти і тих спроможностей, які можливі за підтримки нашої держави зараз. Майбутнє освіти – у принципово інших комбінаціях, актуалізації освіти під потреби нового покоління, часу, з використаням нових технологій.

Зараз з’являються багато можливостей для альтернативного навчання, від майстер-класів до онлайн-курсів різних університетів світу, гнучкого, фрагментарного навчання.

Ще з  2015 року навчальні заклади світу почали масово вводити МВОК до своїх основних курсів (лідерами у МВОК й надалі залишаються американські провайдери).

Позитивна сторона підходу нашої школи і пропозицій сучасного навчання, зокрема онлайн-освіти, полягає у створенні власного навчального продукту, який базується на досвіді, відчутті ще й нашого міста та наших учнів.

Найцінніша наша валюта зараз – час. «Бути мобільним» – це бути сучасним, і особливо це відчутно від наших дітей, які не готові довго йти до чогось, довго чекати, їм важливо отримати «все і одразу», і бажано з телефону. 

Відтак навіть батьки наших учнів можуть за допомогою телефонних додатків бути присутніми на уроці і розуміти, як проходить навчання їхньої дитини.

У Mandarin Family Club ми зараз пропонуємо курс для дітей віком 8-10 років. У навчанні ми балансуємо інтереси, захоплення учнів і здобуття знань відповідно до світових стандартів і освітніх програм. Ми постійно підтримуємо зацікавлення учня у вивченні англійської – любити мову і вивчати її для розвитку і своїх інтересів є перевіреною мотивацією та способом гармонійного росту амбіцій дитини. Саме такою повинна бути база для подальшого зростання особистості кожного учня. 

Наші учні одночасно вивчають мову і займаються творчістю, яка їм цікава, – так максимально ефективно завоюється матеріал. Для формування самостійності, креативного підходу, критичного мислення ми створюємо спеціальні проєктні завдання для кожного віку дитини. 

І найголовніше – ми пропонуємо багато розмовних занять з носієм мови, на яких кожен учень може закріплювати отримані знання і, завдяки невимушеній атмосфері, долати страх спілкування англійською.

Отож, антидот «тягару» вивчення англійської для дітей і «спільних» домашніх завдань для батьків винайдено, і він доступний і близький для кожного лучана.

Тож раді будемо бачити у нашій мовній школі усіх однодумців, які зацікавлені у якісній, цікавій, сучасній англійській для своїх дітей!

Більше цікавого контенту, актуальних тем для вивчення англійської ви можете дізнатися з наших соціальних мереж: https://instagram.com/mandarin_family_club?igshid=15au9j7fzv8se

З любов’ю, твій Mandarin Family Club.

Надрукувати
мітки:
коментарів