Поділитись:

Волиняни спрямували на потреби армії понад 100 мільйонів гривень

П'ятниця, 08 травня 2020, 17:41

Упродовж січня-квітня 2019 року на Волині сплачено 103,8 мільйона гривень військового збору.

Таким чином, фінансовий внесок волинян до держбюджету для підтримки національного війська на 9,5 мільйона гривень перевищує аналогічні показники минулого року, – інформує Головне управління ДПС у Волинській області.

«Військовий збір – це податковий платіж, що вираховується із заробітної плати кожного офіційно працевлаштованого громадянина. Тому саме легальна зайнятість гарантує систематичне надходження коштів для підтримки армії. Ми розуміємо, що значні корективи в здійснення господарської діяльності нині вносить світова пандемія коронавірусу. Але щиро дякуємо тим працедавцям, які в умовах суттєвих обмежень дбають про своїх найманих працівників, продовжують працювати і роблять важливий фінансовий внесок у безпеку держави, чесно сплачуючи податки», – наголошує в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Олег Гирикович.

Посадовець підкреслив, що відповідальна позиція соціально орієнтованого бізнесу заслуговує на повагу з боку суспільства. А своєчасне надходження коштів для фінансування армії, що захищає державу, передбачає спільну відповідальність працедавця, найманого працівника та фахівців ДПС, що забезпечують якісний податковий супровід платників податків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів