Поділитись:

Росія готова надати Усику та Ломаченку громадянство

П'ятниця, 08 травня 2020, 10:00
Росія готова надати Усику та Ломаченку громадянство

Генеральний секретар Федерації боксу Росії Умар Кремлєв заявив, що готовий надати Василю Ломаченку і Олександру Усику російське громадянство.

Про це повідомляє Sport.ua.

«Усик і Ломаченко - гідні люди, гідні спортсмени, які відстоюють свою позицію. Це не позиція України, що їх не люблять. Їх обох там люблять і обожнюють. Не тільки в Україні, але і в Росії і Білорусі, весь православний світ їх любить і підтримує. Так само і я підтримую.

Є в Україні десятки виродків, які за долари бігають і виконують доручення. Ось вони можуть бути незадоволені. Але на 40 мільйонів в Україні, це максимум кілька тисяч чоловік.

У базу «Миротворець» включають не зрадників України, а навпаки - зрадники включають людей в цю вигадану базу. Ми готові надати Усику та Ломаченку російське громадянство, якщо ці десятки виродків в Україні будуть сіяти негатив навколо цих чудових спортсменів.

Ми такими спортсменами пишаємося. І готові надати їм громадянство, якщо це потрібно. Аби вони боксували і радували уболівальників в Україні, в Росії і в усьому світі».

Нагадаємо, що Усик та Ломаченко потрапили до бази сайту "Миротворець" – центру досліджень ознак злочинів проти національної безпеки України, світу, безпеки людства та міжнародного правопорядку. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів