Поділитись:

У Нью-Йорку на коронавірус найбільше захворіли ті, хто залишався вдома

П'ятниця, 08 травня 2020, 00:25

В американському штаті Нью-Йорк більшість нових пацієнтів з підтвердженим Covid-19 залишалися вдома.

Попередній аналіз даних 100 нью-йоркських лікарень демонструє, що 66 % нових випадків захворювання коронавірусом сталося серед людей, які не полишали свої домівки під час карантину, повідомляє Главком з посиланням на CNBC.



«18 % людей були з будинків для літніх, менше 1 % – із в'язниць, 2 % – безхатьків, але 66 % – це ті люди, які залишалися вдома, що шокує нас», – сказав губернатор Ендрю Куомо.



Він навів дані 1000 нових пацієнтів, госпіталізованих з Covid-19. Глава штату зазначив, що більшість хворих – пенсіонери або безробітні. В цілому 73 % пацієнтів старші 51 року. За його словами, більше 80% хворих не ходили на роботу і не користувалися громадським транспортом.



«Це сюрприз: в переважній більшості люди були вдома», – додав він.


Рівень госпіталізації у штаті продовжує знижуватися, хоча і «болісно повільними» темпами. Щодня там фіксують близько 600 нових випадків зараження Covid-19.

Сполучені Штати протестували на коронавірус 8 мільйонів осіб та виявили його у більш ніж 1,2 мільйона громадян. За час пандемії Covid-19 в країні зареєстрували близько 75 тисяч смертей. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів