Поділитись:

Україна відкриває один із пунктів пропуску на кордоні з Польщею

Четвер, 07 травня 2020, 12:50
Україна відкриває один із пунктів пропуску на кордоні з Польщею

Український уряд вирішив поновити роботу автомобільного пункту пропуску у Раві-Руській на польсько-українському кордоні

Про це повідомляє Польське радіо.

Український уряд ухвалив рішення про відкриття прикордонного пункту пропуску для автомобільного руху у Раві-Руській (Львівська область), що веде до села Гребенне (Люблінське воєводство) у Польщі. Це один з автомобільних переходів, які закрили на початку квітня у межах обмежень, пов’язаних із пандемією коронавірусу.

Повідомляється, що відновлення роботи цього прикордонного автомобільного переходу дозволить значно зменшити навантаження у нині відкритих пунктах пропуску для транспортного сполучення з Польщею – у Ягодині (Дорогуськ з польського боку) та Краківці (Корчова).

Це теж дозволить зменшити нагромадження товарного транспорту на кордоні, що важливо в умовах поширення COVID-19, – зазначено у повідомленні українського уряду. Також підкреслено, що відкриття переходу у Раві-Руській дозволить здійснювати стабільну міжнародну торгівлю як з Польщею, так і Євросоюзом загалом.

Нагадаємо: від 7 квітня кордон України можна було перетнути тільки у 19 прикордонних пунктах пропуску і тільки автомобілем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів