Поділитись:

Розповіли, як працюватиме громадський транспорт після 22 травня

Четвер, 07 травня 2020, 14:52
Розповіли, як працюватиме громадський транспорт після 22 травня

До 22 травня різких змін щодо громадського транспорту не буде, і більша кількість людей зможе користуватися ним після цієї дати.

Про це розповів міністр інфраструктури Владислав Криклій в ефірі "1+1".

"Якщо ми говоримо про більш широке коло, яке зможе використовувати громадський транспорт, то це вже після 22 травня. Однак можна зазначити, що буде функціонувати весь транспорт як в Україні, так і не в Україні в рамках нової реальності. Тобто тотальний масочний режим, обов'язковий температурні перевірки у місцях великого скупчення, постійна дезінфекція", – зазначив він.

Нагадаємо: в Україні продовжили карантин, запроваджений через поширення коронавірусу, до 22 травня.

Тобто до 22 травня у Міністерстві інфраструктури змінювати норми щодо транспорту не планують. Ті правила, які зараз діють у містах, продовжують діяти далі. Це обмеження щодо кількості людей, у деяких містах – проїзд за перепустками. Водночас дату запуску метро в міністерстві інфраструктури поки назвати не можуть.

"Доволі важко буде у метро на рівні вагонів контролювати, скільки людей зайшло. Щоб організувати цей процес перевірки і такий важливий необхідний контроль, то це вимагає певного часу і організації. Тому теж на 22 (травня, – ред.) ще точно ніхто не готовий", – каже Криклій. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів