Поділитись:

У волинській психлікарні – 15 хворих на коронавірус, чотирьох перевели в "інфекційку"

Четвер, 07 травня 2020, 08:32

У відділенні Волинської обласної психіатричної лікарні Луцька в Олиці виявили 15 випадків захворювання на COVID-19 серед персоналу та пацієнтів.

Про це повідомили на сторінці Офісу омбудсмена України у фейсбуці. 

"Усім працівникам й пацієнтам, які перебували в контакті з першою хворою пацієнткою, забрано аналізи та проведено тестування. За результатами аналізів виявлено 10 осіб персоналу та 5 пацієнтів, у яких підтверджено коронавірусне захворювання", – йдеться у повідомленні. 

Усі, хто контактував з хворими, перебувають в ізоляції. Зазначили, що тестування інших працівників й пацієнтів лікарні планують зробити 7 травня.

Медичний директор з лікування Олицького відділення Анна Бевко повідомила, що 4 пацієнтів з підвищеною температурою перевели до інфекційної лікарні.

Нагадаємо, 4 травня стало відомо, що від коронавірусу в психлікарні померла волинянка. Із нею контактували близько 50 людей, як пацієнти відділення, куди її госпіталізували, так і медичні працівники.

Зі слів керівника Волинської обласної психіатричної лікарні Людмили Юрко, лікарня потребує захисного одягу. До 1 квітня лікарня не була ним забезпечена взагалі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів