Поділитись:

Показали, як має виглядати громадська вбиральня у центрі Луцька (фото)

Середа, 06 травня 2020, 22:39
Показали, як має виглядати громадська вбиральня у центрі Луцька (фото)

Лучанам представили проєкт громадської вбиральні, яку планують облаштувати у Центральному парку імені Лесі України вже цьогоріч.

В проєкті будівлі передбачена пеленальна кімната для мам, також вбиральня буде адаптована для потреб людей з інвалідністю. Про це у фейсбуці написав радник міського голови Ігор Поліщук.

"Якщо запитати лучан стосовно того, чого найбільше не вистачає в Центральному парку, найчастіше лунає відповідь про необхідність облаштувати нормальну, чисту й комфортну громадську вбиральню, адаптовану для потреб людей з інвалідністю та з пеленальною кімнатою для мам. Саме таку на наше замовлення розробили проєктанти, тож плануємо облаштувати її у парку вже цього року, адже вже дуже багато років лучани в парку не можуть скористатися елементарними зручностями, помити руки і т.д. Прошу висловити в коментарях думку щодо зовнішнього вигляду об‘єкта", – написав Поліщук.

Показали, як має виглядати громадська вбиральня у центрі Луцька (фото)Показали, як має виглядати громадська вбиральня у центрі Луцька (фото)Показали, як має виглядати громадська вбиральня у центрі Луцька (фото)Показали, як має виглядати громадська вбиральня у центрі Луцька (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024