Поділитись:

Записати "антикоронавірусний" кліп луцьких медиків попросила Леся Нікітюк

Середа, 06 травня 2020, 16:00
Записати «антикоронавірусний» кліп луцьких медиків попросила Леся Нікітюк

Ведуча Леся Нікітюк запропонувала луцьким медикам "станцювати" і під її пісню.

Про це повідомили на сторінці Нового каналу. 

"Почула по радіо, що луцькі медики відзняли відео з "антикоронавірусним танцем". Так працівники хотіли пояснити всім, що дотримуватись карантинного режиму – важливо! Аби не зашкодити власному здоров’ю та тим, хто бореться за життя людей. Власне, наш трек із PZF – з таким же закликом до українців. Тому я звернулася до луцьких медиків із пропозицією об’єднати зусилля, аби нас почула вся країна. Щоб вони записали свій "антикоронавірусний танець" під трек Stay at home",  – розповіла Леся Нікітюк.

Медики "Луцького центру первинної медичної допомоги" радо відгукнулися на такий творчий експеримент.

"Почувши від керівництва про пропозицію Лесі Нікітюк, ми жодної хвилини не сумнівалися у своїй участі. Маємо надію, що пацієнти дослухаються до нашого заклику і надалі сумлінно будуть дотримуватись карантинних заходів. Наразі ми працюємо в складних епідемічних умовах: консультуємо пацієнтів по телефону, чергуємо на КПП, надаємо медичну допомогу за місцем проживання пацієнтів та багато іншого", – розповіли в закладі. 

Зі слів медиків, позитивний ролик має донести до пацієнтів та колег, що, попри все, треба наповнювати себе і своє оточення позитивом.

"Наше підприємство зайняло активну позицію у масштабній інформаційній кампанії з протидії проникнення коронавірусу на територію України. Враховуючи епідемічну ситуацію, що склалася, наші лікарі та медичні сестри відзняли чимало інформаційних роликів з рекомендаціями пацієнтам. "Антикоронавірусний танок" був створений спонтанно, в робочих умовах, задля підтримати позитивом пацієнтів та медичних працівників. І нам це вдалося..." – розповів директор КП "Луцький центр первинної медичної допомоги"  Ігор Гнетньов.

Нагадаємо: раніше медпрацівники танцювали "антикоронавірусний танець".  Вони запевнили: таким чином хотіли підбадьорити людей. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів