Поділитись:

8 і 9 травня волинян вкотре просять лишатися вдома

Середа, 06 травня 2020, 17:00
8 і 9 травня волинян вкотре просять лишатися вдома

В Україні із 8 по 10 травня – три дні вихідних. У зв’язку з цим, волинян вкотре закликали залишатися вдома.

Із таким закликом 6 травня звернулася до мешканців області заступниця голови облдержадміністрації Тетяна Щербак під час онлайн-брифінгу щодо ситуації в області з протидією поширенню коронавірусної інфекції.

«У нас знову три дні вихідних. Ми вас дуже просимо і звертаємося, хоча розуміємо, що всі вже хочуть вийти на вулицю, з огляду на те, що весна, – залишіться ще вдома. Тому, що ми робимо все для того, щоб коронавірусна інфекція пішла від нас і вже маленькими кроками 12 травня починаємо повертатися до нормального життя», – закликала Тетяна Щербак.

Також вона додала, що 8 і 9 травня багато хто хоче покласти квіти, зробити заходи з приводу цих днів, однак у нинішній ситуації просить від цього відмовитися.

«Якщо навіть це і відбуватиметься, то хочемо звернутися до вас, щоби ви не скупчувалися, не робили великі маніфестації. 8 і 9 травня будуть і наступного року і якщо ми ці дні ще також побережемося для себе і рідних, то я впевнена, що найближчим часом Україна вже буде тільки згадувати про коронавірусну інфекцію. Тому прошу вас іще раз – залишіться, будь ласка, вдома. Шашлики, пікніки, маніфестації, мітинги – це все добре, але не в цій ситуації, яка зараз складається в країні і світі загалом», – звернулася Тетяна Щербак.

 ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ У СПЕЦТЕМІ: Коронавірус на Волині

Надрукувати
мітки:
коментарів