Поділитись:

Волинські депутати проти виборів на окупованій території

Четвер, 14 липня 2016, 17:30

Депутати Волинської обласної ради прийняли звернення до Верховної Ради України та Президента України щодо недопущення виборів на окупованих територіях Луганської та Донецької областей.

Пропозицію волинської "Самопомочі" обранці громади підтримали одноголосно у четвер, 14 липня, під час засідання чергової сесії обласної ради.

Один із ініціаторів звернення, депутат Михайло Імберовський у коментарі діловому виданню Волині "Конкурент" розповів, що волевиявлення на загарбаних територіях піде на користь окупантам, оскільки вони зможуть узаконити свою владу.

"Призначення виборів на Донбас і– це автоматично введення в дію Закону "Про амністію" для злочинців і загарбників. Вони поставлять знак рівності між українськими героями та бурято-чечено-руськими "освободителями". Ці люди стануть головами сільських рад, мерами міст, народними депутатами і будуть фінансуватися за наші кошти. Це створення держави в державі", – поділився голова фракції "Самопоміч".

Михайло Імберовський підкреслив, що в разі проведення виборів на цих територіях, Україна юридично визнає, що в країні громадянський конфлікт і Росія до цього не причетна.

и пам'ятаємо про Дебальцеве та Ілловайськ. Знаємо, хто за цим стоїть", – резюмував спікер.

Надрукувати
мітки:
коментарів