Поділитись:

Яким орендарям Луцькрада продовжила пільги

Середа, 06 травня 2020, 12:00

До 11 травня з 17 березня за рішенням Луцької міської ради діють певні фінансові пільги для підприємців. Таке рішення 6 травня ухвалила сесія міської ради під час свого засідання.

Зокрема, мова йде про такі пільги:

  • орендарів комунального майна, яким не заборонено здійснювати господарську діяльність у карантин, але які в період дії карантину фактично її призупинили, звільняють від орендної плати. При цьому суб’єкт господарської діяльності має надати орендодавцям заяву про звільнення від плати за оренду комунального майна на період карантин;
  • користувачів, які платять за право тимчасового користування окремими елементами благоустрою комунальної власності для розміщення тимчасових споруд, звільняють від сплати. Мова йде про тих суб'єктів господарської діяльності, які в період дії карантину фактично призупинили господарську діяльність, за умови подання у відділ управління майном міської комунальної власності міської ради заяви про звільнення від плати на право тимчасового користування окремими елементами благоустрою на період карантину.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів