Поділитись:

Тренер-порушник, відсутність дистанції: які проблеми з карантином у Луцьку

Вівторок, 05 травня 2020, 17:10

Працівники Держпродспоживслужби повідомили, що в Луцьку зафіксоване часте виникнення проблеми із чергами до магазинів, що формуються знадвору. Такі черги залишаються без контролю адміністрації, люди у них порушують правила соціальної дистанції та використання засобів індивідуального захисту.

Про це 5 травня повідомляє Луцька міська рада за результатами засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки.

В свою чергу, начальник управління освіти Зіновія Лещенко доповіла, що нещодавно було зафіксовано порушення правил карантину на території навчально-виховного комплексу “Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів №10 — професійний ліцей” та загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №19 тренером, що кілька днів поспіль займається тут із дітьми тренуваннями по футболу та не реагує на зауваження.

Загалом станом на 5 травня 2020 року, у Волинській області зафіксовано 343 випадки захворювання на Covid-19; 3 із них — за останню добу. 106 із них зафіксовано у місті Луцьку. За добу сімейними лікарями було виявлено 160 випадків захворювання на ГРВІ та грип.

Продовжується виявлення та тестування контактних осіб, контроль за особами, що знаходяться на самоізоляції.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів