Поділитись:

Кінотеатр Multiplex опублікував підбірку фільмів з Двейном «Скелею» Джонсоном (відео)*

Понеділок, 04 травня 2020, 20:55
Кінотеатр Multiplex опублікував підбірку фільмів з Двейном «Скелею» Джонсоном (відео)*

Скрін із трейлера «Кров'ю і потом: Анаболіки»

Луцький кінотеатр Multiplex поділився розважальними порадами – опублікував підбірку фільмів з Двейном «Скелею» Джонсоном

Найбільшій «скелі» Голлівуду виповнилось 48 років. 

За інсайдерською інформацією, найкращим подарунком для Двейна Джонсона буде: 

- качнути біцушку;

- надерти дупу Джону Сіні;

- приготувати святковий пиріг на 5 тис. калорій;

- переглянути декілька його фільмів.

Ми не майстри у надиранні дуп, рецепту такого пирога не знаємо та й біцушки у нас розміром з горошину. Наша справа кіно! З цим подарунком ми допоможемо.

Тримайте підбірку фільмів з Двейном «Скелею» Джонсоном:

«Копи на підхваті» – класична американська комедія де два брутальних, харизматичних поліцейських розкривають справу за справою. Все змінюється, коли в результаті ідіотизму обидва гинуть і на їх місце приходять два невдахи. 

У цьому фільмі Двейн виконує другорядну роль, але вона варта уваги.

«Моана» – Мультфільм розповість історії  14-річної доньки полінезійського вождя, яка вирушає в подорож океаном у пошуках героя Мауї, здатного повернути процвітання її острову. Мауї з Двейн Джонсон слугував прототипом для напівбога Мауї та озвучив його. Яскравий, веселий добрий мультфільм який сподобається дорослим. 

 

Ви ніколи не чули як «Скеля» співає:

 

 

«Кров'ю і потом: Анаболіки» – Горе культуристи вирішили підзаробити грошей, викравши багатого бізнесмена. Щоб все пройшло ідеально вони надивилися бойовиків і заручились підтримкою злочинця, який тільки вийшов на волю. Як кажуть: «сила є, розуму не треба», що у підсумку призводить до повного краху плану. Коли переглядатимете цей фільм тримайте в голові, що стрічка заснована на подіях реальної банди – Sun Gym.

Обирай, що подарувати Двейну «Скелі» Джонсону!

Надрукувати
мітки:
коментарів