Поділитись:

На ЛПЕ показали, що встигли зробити за бюджетні кошти

Четвер, 14 липня 2016, 14:58

На ЛПЕ завершують ремонт мийки та відремонтували дах ремонтної зони.

Ремонтні роботи планують завершити до 15 серпня. Про це розповів заступник міського голови Луцька Сергій Григоренко 14 липня під час дня депутата на Луцькому підприємстві електротранспорту.

Він розповів, що цього року депутати на сесії Луцької міської ради виділили на ЛПЕ з бюджету міста 23 мільйона гривень. З них три мільйона гривень спрямували на капітальний ремонт будівель підприємства.

Всі ідуть дивитись на відремонтовану мийку><span class=Всі ідуть дивитись на відремонтовану мийку

"На ЛПЕ були проблеми – це мийка, де все протікало, покриття було розбите. У ремонтній зоні, де працюють люди, взимку було дуже холодно, через дірявий дах крапало зверху, а там розташоване електрообладнання", – розповів Сергій Григоренко.

Ще лишилось покласти плитку в оглядових ямах><span class=Ще лишилось покласти плитку в оглядових ямах

Він додав, що відремонтовану мийку планують виставити на відкритий конкурс, щоб якась структура взяла її в оренду й надавала відповідні послуги. Таким чином, вдасться зекономити кошти через скорочення персоналу і поповнити бюджет завдяки орендній платі.

На мийці замінили покриття підлоги><span class=На мийці замінили покриття підлоги

Начальник капітального будівництва Леонід Карабан зауважив, що спочатку гроші видавались під капітальний ремонт покриття мийки. Однак пізніше цей пункт скоригували на " капітальний ремонт приміщення мийки й, окрім капремонту покрівлі, взялися за ремонт всередині будівлі.

Депутатів запросили оглянути мийку й показали, що вже зробили. Загалом там замінили накриття підлоги й завершують укладання плитки в оглядових ямах. Також відремонтували дах.

Ремонт покрівлі ремзони майже завершений. До того ж на даху замінили всі вікна на пластикові, що коштувало бюджету 400 тисяч гривень, й планують заміну вікон у самій ремзоні та в адмінприміщенні.

Нові вікна на даху ремзони><span class=Нові вікна на даху ремзони

Частину даху ремзони ще ремонтують><span class=Частину даху ремзони ще ремонтують

Новий шиномонтажний станок><span class=Новий шиномонтажний станок

"Можна сказати, що створюються нормальні умови роботи для працівників", – зазначив Сергій Григоренко.

Директор підприємства Ігор Грицюк розповів, що на підприємстві придбали шиномонтажний станок, який значно спростив роботу шиномонтажникам. Депутатам продемонстрували, як він працює. Секретар Луцької міської ради Юлія Вусенко запропонувала внести зміни до статуту підприємства і запровадити надання платних послуг із шиномонтажу.

Депутати оглядають відремонтований дах ремонтної зони><span class=Депутати оглядають відремонтований дах ремонтної зони

Ігор Грицюк додав, що їм не вистачає зварювальників, тому вони звертаються за допомогою до зварювальників із автомобільного заводу, які допомагають зробити всі залежні від них ремонтні роботи, щоб тролейбус якомога швидше вийшов на лінію.

Наприкінці депутати оглянули відремонтований дах на будівлі ремзони ЛПЕ. Сергій Григоренко додав, що всі заплановані ремонтні роботи планують завершити до 15 серпня, щоб до Дня Незалежності на ЛПЕ вже були готові відремонтовані будівлі.

Надрукувати
мітки:
коментарів