Поділитись:

Забагато зварили: в Англії броварня роздає пиво безкоштовно

Субота, 02 травня 2020, 01:42
Забагато зварили: в Англії броварня роздає пиво безкоштовно

Броварня на півночі Англії, не знаючи, куди подіти пиво в умовах, коли всі шинки закриті на карантин, почала роздавати свій напій безкоштовно місцевим жителям.

Броварня Alnwick Brewery Company з графства Нортумберленд запропонувала людям приходити зі своєю тарою і набирати у неї пиво, а в обмін на це попросила охочих зробити пожертву на користь Національної служби охорони здоров'я (NHS), пише ВВС.

За словами представників броварні, одна людина пожартувала, що "привезе ванну".

Оскільки всі паби та бари у країні зачинені на невизначений час, броварня накопичила десятки діжок, кожна ємністю 40 літрів.

"Ми наварили пива до великодніх свят. І раптом все зачинилося, і тоді ми замислилися: що ж нам з цим робити?" – розповів співвласник підприємства Єн Робінсон.

"Звичайно, можна взагалі безкоштовно все роздати, але чому б не зібрати пожертвування? У пива відносно недовгий термін зберігання, лишається лише три тижні, тому усі найближчі п'ятниці ми продовжимо розлив", – сказав пан Робінсон.

Такі "розливи" у попередні дві п'ятниці допомогли зібрати близько 450 фунтів (приблизно 565 доларів), як у самій броварні, так і у фірмовому магазині, що розташований у найближчому до неї місті Алник.

"Хтось до нас приїхав з двома 20-літровими контейнерами. Люди приходять з порожніми пляшками з-під кока-коли та іншою різної тарою. Жарти, котрі тут лунають в черзі, – це окрема тема", – говорить співвласник броварні, зазначаючи при цьому, що норми соціального дистанціювання суворо дотримуються.

Частина працівників підприємства у відпустці за рахунок держави, хоча броварня продовжує працювати.

Крім грошових коштів Alnwick Brewery Company зробила пожертвування головній лікарні Ньюкасла і місцевим будинкам для літніх людей у вигляді пирогів, печива та засобів гігієни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів