Поділитись:

У Луцьку дозволять продаж кави на винос

Четвер, 30 квітня 2020, 16:02
У Луцьку дозволять продаж кави на винос

фото ілюстративне

У Луцьку дозволять торгівлю кавою на винос за умови доставки товару продавцем за межі закладу або передачі через обладнане торгівельне віконце.

Відповідне рішення ухвалили під час позачергового засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 30 квітня, – повідомляє відділ інформаційної роботи міської ради.

Луцький виконком ухвалив рішення “Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 02.04.2020 №210-1 “Про додаткові невідкладні заходи щодо запобігання поширенню коронавірусу COVID-19 на території м. Луцька та населених пунктів Прилуцького старостинського округу на період дії карантину”.

Відповідно до нього, у Луцьку буде дозволено приготування та реалізацію на винос продукції, кавових та інших напоїв у закладах ресторанного господарства, торгівлі (в тому числі розміщених у стаціонарних тимчасових спорудах) з використанням захисних екранів між продавцем і покупцем із плівки або пластику, за умови доставки товару продавцем за межі закладу або передачі через обладнане торгівельне віконце.

При цьому використання кавових автоматів та самостійне приготування кави відвідувачами залишається забороненим. Наголошується також, що ухвалене рішення не скасовує правил торгівлі алкогольними напоями у місті Луцьку та заборони їх продажу опісля 22.00 год.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів