Поділитись:

Зачинився у власному контейнері: відомі деталі самогубства на ринку в Луцьку (відео)

Четвер, 30 квітня 2020, 14:50
Зачинився у власному контейнері: відомі деталі самогубства на ринку в Луцьку (відео)

На території "Нового ринку", що на околиці Луцька, вкоротив собі віку 54-річний місцевий житель. Трагедія сталася 28 квітня. Свідками усіх цих подій стали робочі, які неподалік місця трагедії облаштовують черговий магазин. Кажуть: чоловік зачинився всередині власного контейнера, де торгував велосипедами, взяв рушницю і вистрелив у себе. 

У котрій годині це сталося, невідомо, адже пострілу чути не було. Наробили галасу тільки тоді, коли син покійного понад годину шукав батька на території ринку. Про це йдеться у сюжеті телеканалу "Аверс". 

Що спонукало чоловіка до такого вчинку, ніхто сказати не може. Свідки лише припускають, що все це через сімейні сварки. Інші підприємці, які працюють на ринку, розповідають, що чоловік був заможним, мав автомобіль, будинок і власний бізнес. 

"Вчора по обіді до поліції надійшла інформація про самогубство на території ринку в селі Рованці Луцького району. Встановлено, що загиблий – житель Луцька, покінчив із життям самогубством, здійснивши постріл з гладкоствольної рушниці. Рушниця належним чином зареєстрована, наразі вона вилучена. За цим фактом слідчі внесли відомості до ЄРДР за ч.1 статті 115 ККУ з поначкою "самогубство". Наразі досудове розслідування триває", – повідомив речний волинської поліції Олег Плазовський

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів