У США стриптиз-клуб пропонує дивитись шоу з вікна машини (фото)

Четвер, 30 квітня 2020, 03:07

Поки одні люди залишаються вдома через карантин, чекаючи на офіційний дозвіл повернутись на роботу, іншим вже немога терпіти і вони пристосовуються. Якщо є автокінотеатр, чому б не влаштувати автостриптиз.

Про це пише Autо 24 з посиланням на  Autoblog.


Клуб Lucky Devil Lounge у Портленді був зачинений на карантин, разом з іншими закладами обслуговування, зокрема кафе і ресторанами, з 16 березня. Власник закладу – Шон Болден, спершу здогадався пристосувати кухню у своєму клубі для приготування їжі (раніше пропонувались лише закуски) та відкрити торгівлю з віконця, як “МакДрайв”. Свій сервіс він назвав “Food 2 Go-Go”, дотепно обігруючи фразу “їжа на виніс” та неформальну назву танцівниць “ґоу-ґоу”.

Пізніше він здогадався, що шоу також можна відновити, тільки показувати його через скляну перегородку. Якщо є автокінотеатр, чому б не влаштувати автостриптиз?


Танцівниці Lucky Devil Lounge дотримуються найсуворіших правил дистанціювання, забезпечені рукавичками та масками… на озброєнні в шоуґьолз є навіть протигаз. Чайові клієнти залишають у спеціальному відерці. Власник клубу запевняє, що від охочих до “хліба й видовищ” нема відбою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: