Поділитись:

З озера на Старовижівщині вилучили 750 метрів рибальських сіток

Середа, 29 квітня 2020, 16:10
З озера на Старовижівщині вилучили 750 метрів рибальських сіток

29 квітня Волинський рибоохоронний патруль здійснив рибоохоронний рейд на водойми Старовижівського району Волинської області. Захід проведено спільно з працівником Старовижівського відділення поліції ГУНП у Волинській області та громадськими інспекторами.

Під час рибоохоронної роботи на оз. Синове, поблизу с. Соколище Старовижівського району виявлено безгосподарське майно. З водойми вилучено 15 одиниць безхазяйних сіток, загальною довжиною 750 метрів. Завдяки оперативним діям рейдової групи риби у сітках не виявлено. Складено відповідний акт, – повідомила пресслужба Волинського рибоохоронного патруля.

З озера на Старовижівщині вилучили 750 метрів рибальських сіток

На вказаній водоймі перед цим проводився рейд Державної екологічної інспекції у Волинській області, під час чого було вилучено 22 одиниць безгосподарських сіток.

Волинський рибоохоронний патруль закликає громадян бути відповідальними та дотримуватись встановлених правил рибальства. Якщо ви помітили порушення – прохання оперативно повідомляти на телефони «гарячої лінії» відомства: (067) 360-78-40.

Нагадуємо, з першого квітня розпочалася нерестова заборона на вилов водних біоресурсів. Відповідно до Правил любительського та спортивного рибальства, під час нересту дозволяється виключно любительське рибальство однією поплавковою або донною вудкою із одним гачком і спінінгом. Рибалити можна з берега в межах населеного пункту у дозволених місцях, за межами нерестовищ. 

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів