Поділитись:

У пожежі на Волині загинув чоловік

Понеділок, 27 квітня 2020, 12:23
У пожежі на Волині загинув чоловік

Протягом вихідних днів 25-26 квітня на території Волинської області виникло 7 пожеж, з них 2 – в екосистемах. 25 квітня трапилась пожежа у дерев’яному житловому будинку в с.Залісочне Ківерцівського району, на місці виявили тіло чоловіка, – повідомляє ІА "Волинські новини".

Повідомлення до служби «101» надійшло о 04:26, до місця події виїхали рятувальники ДПРЧ-6 м.Ківерці Управління ДСНС у Волинській області, а також команди місцевої пожежної охорони селищ Цумань та Олика, інформують у пресслужбі ДСНС.

Вже о 04:40 на гасіння було подано водяні стволи, пожежу ліквідували о 05:31. На місці пожежі в будинку виявлено загиблим власника будинку, 67-річного Олександра Д. Причиною пожежі послужило необережне поводження з вогнем потерпілого. Вогнем пошкоджено покрівлю та стіни, речі домашнього вжитку.

Зокрема, 26 квітня о 13:13 надійшло повідомлення про пожежу сухої трави та очерету на площі 1,5 га в с. Мишів Іваничівського району. Рятувальники 18-ї ДПРЧ смт Іваничі Управління ДСНС у Волинській області ліквідували загорання. Того ж дня увечері горіла суха трава біля с.Мощена Ковельського району. Бійці 19-ї ДПРЧ м.Ковеля оперативно приборкали пожежу.

27 квітня о 02:53 надійшло повідомлення про пожежу на території дачного масиву в с.Лаврів Луцького району, де зайнялась дерев’яна будівля. Лихо приборкали о 03:44 рятувальники 2-ї ДПРЧ м.Луцька та вогнеборці місцевих пожежних команд с.Чаруків.

Причиною пожеж у всіх випадках стало необережне поводження з вогнем громадян.

26 квітня о 02:30 виникла пожежа на дачному масиві «Промінь» у Луцькому районі. Через коротке замикання електромережі вогонь пошкодив перекриття та меблі в дачному будинку. Пожежу ліквідували бійці 2-ї та 1-ї ДПРЧ м.Луцька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів