Поділитись:

Волинянину "світить" довічне за вбивство, яке той скоїв 20 років тому

П'ятниця, 24 квітня 2020, 14:35
Волинянину «світить» довічне за вбивство, яке той скоїв 20 років тому

фото ілюстративне 

Волинянин відповідатиме за вчинене понад 20 років тому вбивство. 

Шацький районний суд задоволив клопотання Любомльського відділу Ковельської місцевої прокуратури Волинської області про застосування запобіжного заходу у виді тримання від вартою без визначення розміру застави до волинянина. Чоловіка підозрюють у вчиненні у липні 1994 року з корисливих мотивів убивства з особливою жорстокістю. Із 1995 року чоловік перебував у розшуку, – інформує пресслужба прокуратури Волині. 

Його підозрюють у тому, що він, за попередньою змовою з двома спільниками, перебуваючи на території Республіки Польща, вчинив розбійний напад на громадянина України. Нападники відібрали у потерпілого автомобіль, який згодом продали, його ж самого вивезли у ліс, де у безлюдному місці прив’язали до дерева й залишили, позбавивши можливості звільнитись. Жертва померла, страждаючи, від виснаження організму.

Двоє зловмисників ще у 1996 році були засуджені за вчинення цього злочину й уже відбули покарання. Третій спільник виїхав з України в Ізраїль та перебував у розшуку. За кордоном він одружився, створив сім'ю і от через понад два десятки років вирішив навідатися до родичів в Україну, де його і затримали. Підозрюваний перебуває під вартою. Покарання, яке йому загрожує, – аж до довічного позбавлення волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів