Поділитись:

Ступися Крістіан Бейл, дай дорогу молодим!*

Понеділок, 20 квітня 2020, 18:38
Ступися Крістіан Бейл, дай дорогу молодим!*
Екранізацію нової історії про культового персонажа коміксів DC – «Бетмен», доручили Метту Рівзу. Широкій аудиторії режисер відомий за фільмами «Монстро», «Світанок планети мавп» та «Війна за планету мавп». 
 
«Бетмен» – це  один з найпопулярніших персонажів коміксів у світі, тому він має велику фанатську базу, яка з трепетом відноситься до кожної кіноадаптації. Вони з теплотою зустріли Метта Рівза, як режисера фільму, але розкритикували його вибір актора на головну роль. Маску «Бетмена» Метт поклав на плечі молодого британського актора – Роберта Патінсона. Довгі роки за Робертом було закріплено амплуа Едварда Калена - тупого, чуттєвого підлітка вампіра, який сяє на сонці та й взагалі не видає жодних емоцій. З часів саги «Сутінки» пройшло 8 років. За цей час Патінсон став зіркою артхаусного кіно і підкорив не одного критика.
 
Ось декілька фільмів з Робертом в головній ролі, які ми рекомендуємо переглянути:
 

«Гарні часи»

 
Історія про грабіжника банку Конні (Роберт Паттінсон), який відчайдушно намагається втекти від погоні, але з кожним кроком вільного простору навколо нього стає все менше і менше.
 

«Король»

Екранного часу в Роберта всього 10 хв, але його гра прикує ваш погляд. В основі сценарію лежать історичні хроніки Вільяма Шекспіра «Генріх IV, частина 1», «Генріх IV, частина 2» і «Генріх V».
 

«Маяк» 

 
Найкращий екранний дует – Роберт Паттінсон&Віллем Дефо
 
Наприкінці XIX століття Ефраїма Вінслоу (Роберт Паттінсон) відправляють виконувати контрактну роботу доглядачем маяку на ізольований острів біля узбережжя Нової Англії, який вже знаходиться під наглядом літнього чоловіка на ім'я Томас Вейк (Віллем Дефо).
 
На нашу думку Роберт Паттінсон відкриє нам «Бетмена» з нової сторони, просто подивіться як він виглядає в новому костюмі від Метта Рівз -

Надрукувати
мітки:
коментарів