Поділитись:

Коли ми всі зостаємося вдома – це справді єднання, – Зеленський

Субота, 18 квітня 2020, 11:48

Президент Володимир Зеленський привітав українців із Великоднем та вкотре закликав відзначити свято, не покидаючи власну оселю. 

Відповідне відео опубліковане на сторінці гаранта у соціальній мережі "Facebook". 

"Найперше, Великдень – це перемога життя над смертю. Це – свято радості. Тож давайте в сьогоднішній ситуації знайдемо позитив. Ми повертаємося до традицій наших предків, у яких не було супермаркетів чи доставки готових кошиків через Інтернет.

Цього року кожна господиня може спекти домашню паску. Найсмачнішу, бо вона буде зроблена своїми руками. Кожен господар може зробити м’ясні смаколики. І разом зі своїми дітьми ми всі будемо малювати писанки та крашанки, замазуючи при цьому й одяг, і руки, й обличчя. Це свого роду загальнодержавний сімейний тимбілдинг".

"Так, ми залишаємось вдома. І нехай після вихідних та після карантину нас лякають цифри на вагах, а не цифри на термометрі". 

Президент зазначив, що зараз вся країна прагне вийти на вулицю:

"Розумію, як це, бо сам з ранку до вечора сиджу в кабінеті. Скажу більше: сподіваюсь, це не державна таємниця, але в цьому кабінеті навіть не відчиняються вікна. Але зараз я вдома, у мене вихідний. Так, у президента теж буває вихідний. Президент теж людина". "Пам’ятаєте, як у дитинстві батьки не пускали нас на вулицю? А сьогодні така ситуація, що ми не пускаємо на вулицю наших батьків. І це не помста. Це – турбота".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
06 квітня 2024
05 квітня 2024
30 березня 2024
29 березня 2024
22 березня 2024
09 березня 2024
07 березня 2024
02 березня 2024