Поділитись:

Медики в Луцьку їздитимуть безплатно (відео)

П'ятниця, 17 квітня 2020, 11:15
Медики в Луцьку їздитимуть безплатно (відео)

З початком карантину, коли призупинився весь громадський транспорт, для лікарів та медсестер влаштували доїзд, проте перевізники вимагали оплати. Тепер питання вирішене –медиків возитимуть безплатно.

Одним із перших на захист медпрацівників став депутат міської ради та співзасновник Громадянського Руху "СВІДОМІ" Андрій Покровський.

"Ця проблема має бути вирішена. Тому що є певний механізм, як забезпечити всіх працівників на території міста, 100-відсотковим, безоплатним проїздом", – наголосив він. 

Міська влада підтримала таку ініціативу та допомогла її втілити. Із бюджету виділили додаткові гроші. Про це на своїй сторінці у фейсбуці написав радник міського голови Ігор Поліщук.

"Залагодивши всі організаційні і фінансові питання з перевізниками, ми будемо забезпечувати на період карантину безоплатний проїзд для працівників лікувальних закладів міського підпорядкування", – запевнив він. 

Володимир Шендибило, заступник директора з медичної частини Луцької міської клінічної лікарні, розповів, що наразі перевізники не беруть грошей з медиків. Якщо ж з медиків вимагатимуть гроші, їх просять звертатися на на гарячу лінію "15-80" та повідомляти найменування перевізника і державний номер автобуса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів