Поділитись:

У Луцьку підсвітять пам’ятники: у скільки обійдуться роботи

Четвер, 16 квітня 2020, 14:00
У Луцьку підсвітять пам’ятники: у скільки обійдуться роботи

Департамент житлово-комунального господарства Луцькради уклав угоди з ТзОВ “ВО Інженірінг” на реконструкцію та нове будівництво зовнішнього освітлення. Підсвітлювати мають намір пам’ятники та пам’ятні місця.

Зокрема, за підсвітка стелли "Братська могила воїнів ВВВ" на проспекті Василя Мойсея заплатять 227 тисяч 129,63 гривень з ПДВ.

Реконструкція мережі зовнішнього освітлення на проспекті Президента Грушевського (підсвітка пам'ятника Михайлу Грушевському) обійдеться бюджету в 95 тисяч гривень.

Підсвітка пам'ятника Лесі Українки, що є новим будівництвом, коштуватиме луцькій казні 193,4 тисячі гривень з ПДВ. А підсвітка знака на честь 2000-річчя Різдва Христового, що на вулиці Данила Галицького — 60,4 тисячі гривень з ПДВ.

Довідково з ресурсу youcontrol.com.ua:

ТОВ "ВО ІНЖЕНІРІНГ" працює 9 місяців на ринку зі статутним капіталом в півтора мільйони гривень. Основним видом діяльності є електромонтажні роботи. Директором підприємства є Василь Байбула. А засновником — Олександр Олександрович Волинець. Цікаво, що Волинець Олександр Петрович — це депутат Луцької міської ради.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів