Поділитись:

Мандрівки на дивані: найкращі фільми про подорожі (відео)*

Середа, 15 квітня 2020, 20:33
Мандрівки на дивані: найкращі фільми про подорожі (відео)*

Важко знайти пригоди на свою дупу, коли вона лежать на дивані тертій тиждень. Та й дослідником себе не назвеш, адже усі незвідані та потаємні місця дому вже відкриті. Ми планували подорожі. З нетерпінням чекали ту мить,коли втупимось у вікно автомобіля, потяга, літака в очікувані пригоди.

Як і ми, мандрівки зараз на карантині, але існує кінематограф, який хоча б на трохи подарує тобі той спектр емоцій, якого так не вистачає. Тримайте підбірку найкращих фільмів про подорожі.

«Таємне життя Волтера Мітті»

Співробітник відділу ілюстрацій журналу «Life» - Уолтер Мітті типовий мрійник, який уявляє себе підкорювачем світів та жіночих сердець, а насправді чахне на марудній ​​роботі і таємно зітхає за своєю колегою. Він всім серцем хоче розбавити своє нудне життя, але йому не вистачає сміливості. Все змінюється, коли власники видання вирішують залишити лише цифрову версію журналу. На обкладинку останнього друкованого випуску має піти фото плівкового фотографа журналу, яке Мітті має проявити, але його не знаходить. Він гадає, що це саме той поштовх який йому так необхідний. Пакує валізу і з головою пірнає в пригоду, яка повністю змінює його життя. 

Замість трейлера рекомендую переглянути нарізку кадрів з фільму під пісню групи Of Monsters And Men. Цього цілком має вистачити, щоб викликати у вас ту саму чарівну емоцію:

«Їсти молитися кохати» 

Екранізація автобіографії Елізабет Гілберт «Їсти, молитися, кохати» – це історія, яка описує один рік з життя жінки, яка подорожує Італією, Індією та Індонезією в пошуках всього. Після тривожного розлучення з коханим головна героїня розуміє, що живе не своїм життям. Щоб повернути собі себе, вона вирушає в подорож світом, яка допомагає їй заново навчитися насолоджуватися моментом, вірити в світлі сили і відчувати гармонію зі світом. 

«Поїзд на Дарджилінг. Відчайдушні мандрівники»

Три брати-акробати, які рік не спілкувалися після смерті батька, зустрілися в поїзді, що йде через Індію. Поїздка ретельно спланована старшим братом Френсісом: метою подорожі є відвідування їхньої матері, яка керує монастирем. Своїх братів він, однак, не посвячує в це, кажучи їм, що поїздка по Індії має на меті духовне просвітлення всіх трьох. Знято легендарним Весом Андерсоном.

Подорожуймо не відриваючи дупу від дивану. Залишаймось вдома!

Надрукувати
мітки:
коментарів