Поділитись:

У Луцьку – сім нових випадків захворювання на коронавірус

Вівторок, 14 квітня 2020, 18:06
У Луцьку – сім нових випадків захворювання на коронавірус

фото ілюстративне

За минулу добу в Луцьку зареєстрували сім нових випадків захворювання на коронавірусну інфекцію.

Про це йшлося під час засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 14 квітня, – повідомляє відділ інформаційної роботи міської ради.

За інформацією начальника управління охорони здоров’я Володимира Лотвіна, у Луцьку зафіксували 7 нових випадків захворювання на COVID-19. Загалом в місті на сьогодні 27 лабораторно підтверджених випадків. Є кілька сімейних вогнищ хвороби та шість підозр на COVID-19.

Щодо захворюваності на грип та ГРВІ, то за словами Володимира Лотвіна, до сімейних лікарів за добу звернулися 275 лучан, серед яких – 140 діти. Окрім цього, за даними Волинського обласного лабораторного центру МОЗ України, у селищі Торчин Луцького району зареєстрували летальний випадок через коронавірусну інфекцію. Жертвою хвороби став 19-ти річний юнак, який мав супутні захворювання.

Працівники національної поліції продовжують перевірку дотримання карантинних заходів у місті. Посилено перевіряють людей, що повернулися з-за кордону. На сьогодні 176 осіб перебувають на самоізоляції вдома. У зв’язку із новими випадками захворювань, правоохоронці отримали усю інформацію про інфікованих, встановили коло контактних осіб. Також із цими особами щодня працюють сімейні лікарі. Крім того, відпрацьовується алгоритм дій та мобілізація сил та засобів для належного дотримання порядку та правил карантину у храмах міста під час святкування Великодня.

За добу працівники патрульної поліції склали чотири адмінпротоколи на порушників карантину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ У СПЕЦТЕМІ: Коронавірус на Волині

Надрукувати
мітки:
коментарів