Поділитись:

Коли українці отримають обіцяну тисячу до пенсії

Вівторок, 14 квітня 2020, 09:50
Коли українці отримають обіцяну тисячу до пенсії

Нардепи схвалили зміни до бюджету на 2020 рік. Відтак з'явилися гроші для нарахування додаткової тисячі тим пенсіонерам, які отримують виплату меншу за 5 тисяч гривень.

Про це повідомили у Міністерстві соціальної політики. 

Після набрання чинності змін до держбюджету потрібно близько 5 днів для того, щоб розпочати виплати. Рішення парламенту дає можливість додатково спрямувати понад 10 мільярдів гривень для виплати одноразової допомоги у розмірі 1000 гривень більш ніж 10,6 мільйонів людей.

У Мінсоцполітики запевнили, що найближчими днями розпочнуться ініційовані Президентом України виплати одноразової грошової допомоги у розмірі тисяча гривень пенсіонерам та іншим незахищеним верствам населення. Одноразову допомогу в сумі 1 тисяча гривень отримають пенсіонери, розмір пенсійної виплати яких менше 5 тисяч гривень, та громадяни, які одержують державну соціальну допомогу у зв’язку з інвалідністю та за віком замість пенсії. Пенсіонерам, які отримують пенсії на банківські картки, одноразову допомогу в розмірі 1 тисячі гривень буде зараховано автоматично, а тим, хто отримує пенсію через Укрпошту, гроші принесе листоноша.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів