Поділитись:

Де у Луцьку замовити готові паски Панеттоне*

Неділя, 12 квітня 2020, 21:01

Зовсім скоро світле, щире та родинне свято і кожна господинька вже готується до Пасхи.

Ось кілька корисних та смачних порад від шеф-кондитера Ring Cafe, що знаходиться на 4 поверсі Розважального Центру "Промінь" :

Використовуй тільки свіжі (живі) дріжджі! З ними на 100% вдало працюватиме опара та гарненько підніметься тісто

Для Панеттоне використовуй тільки сильне борошно (із вмістом протеїну 12-14%). Звичайне борошно містить 8-10%, але цього відсотка протеїну замало саме для Панеттоне! Структура може бути недостатньо пружною, погано тримати форму та опадати.

Використовуй якісні та свіжі сухофрукти! Попередньо просочуй їх у ромі.

Візьми відбірні яйця, а також вершкове масло не менше 72% жирності.

Глютенове вікно. Важливо правильно вимісити тісто, для того щоб виріб був повітряним та ніжним.

Формування Панеттоне. Складай декілька разів тісто у формі конверта, підтягуючи його руками, щоб сформувався пружний шар. Це допоможе створити чудову текстуру тіста всередині виробу!

Охолоджуй готові спечені Панеттоне у перевернутому вигляді, для того щоб він не опав та не осів під власною вагою.

Декоруй на власний смак.

Надихайся сонцем, гарним настроєм та позитивними думками. Всім успіхів у приготуванні. ⠀

І також нагадаємо, що ми приймаємо попередні замовлення на готові пасочки Панеттоне. ⠀

Телефонуй: 066 219 65 69 або 073 116 17 18

Надрукувати
мітки:
коментарів