Поділитись:

Депутат Волиньради розповів, хто є засланим козачком "Континіуму" на 23 окрузі

Понеділок, 11 липня 2016, 13:29

Депутат Володимир Кучер твердить, що інтереси Депутат Володимир Кучер твердить, що інтереси "Континіуму" відстоює кандидат Людмила Кирда

Депутат Волиньради Володимир Кучер стверджує, що "Континіум" таки має "свого" кандидата на позачергових виборах у 23 окрузі і ним є представниця ВО "Батьківщина" Людмила Кирда.

"Великі бізнесмени не можуть так просто здати округ…Тому кандидат у "Континіуму" на Поліссі є. І це…Людмила Кирда", – твердить колишній очільник волинського осередку Радикальної партії в авторському тексті, який він оприлюднив на фейсбуці.

Депутат наводить декілька аргументів на підтвердження своєї думки.

Він зазначає, що Людмила Кирда виступає проти спроб Волиньради легалізувати видобуток бурштину, тому що має "на ці процеси свої плани".

"Континіум", в якого сьогодні фінансові справи йдуть не так добре як колись, не проти "зайти" в цей бізнес… Людмила Кирда підходяща кандидатура, щоб в інтересах "Континіуму" контролюваи цей процес", – стверджує Кучер.

На користь цієї тези депутат наводить той факт, що представниця ВО "Батьківщина" має транспортну компанію, "за допомогою якої можна перевозити бурштин за кордон".

Володимир Кучер пише, що "континіумець" Степан Івахів має вплив на очільника обласної парторганізації ВО "Батьківщина" Олега Кіндера та голову Волинської ОДА Володимира Гунчика.

"А тому – відсутність кандидата від "Континіуму" та неперспективний кандидат від БПП – цілком ймовірний результат домовленостей "Континіуму" з БПП на користь Кирди", – вважає Кучер.

Крім цього, екс-радикал міркує, що передвиборчу кампанію депутатки якраз може фінансувати фінансово-промислова група, оскільки "своїх коштів Людмила Кирда ніколи на таке діло не потратить".

Ще одна справа, на думку Кучера, для якої Кирда потрібна "Континіуму" – молочний бізнес.

Мовляв, у період її головування у Маневицькій РДА, люди отримували за здачу молока "копійки", які дає "Континіум". Зараз, твердить депутат, справи у молочному бізнесі "Континіуму" йдуть ще гірше.

"Ймовірно, Кирда для "Континіуму" буде вгамовувати народний гнів через ситуацію з молочним бізнесом та проблемами зі здачею молока населенням й отриманням тих копійок, що платять за нього на сьогоднішній день", – міркує Кучер.

Депутат зауважує, що Людмила Кирда "купує" виборців, розповідаючи, що коли стане нардепом, буде шукати гроші на будівництво об'їздної дороги, реконструкцію стадіону "Колос" та спорудження басейну у Камені-Каширському.

Однак, зауважує Кучер, і стадіон, і басейн уже почали облаштовувати за благодійні кошти. На об'їзну дорогу також уже виділені гроші з бюджетів різних рівнів і ремонтні роботи виконані на 20 %.

Зауважимо, що офіційно представники бізнес-групи "Континіум" своєї кандидатури так і не подали, незважаючи на те, що довгий час округ у Раді предсталяв покійний нині засновник компанії Ігор Єремеєв.

Надрукувати
мітки:
коментарів