Студенти Луцького НТУ зізналися, як не здуріти на карантині (фото)

П'ятниця, 10 квітня 2020, 14:54

В умовах карантину школярі повинні слідкувати за уроками онлайн, а студенти – мають опановувати безліч веб-ресурсів для ефективної роботи і думати над тим, як успішно скласти сесію за допомогою мобільних та комп’ютерних додатків.

Однак, «не муками єдиними» останні кілька тижнів живуть студенти Луцького НТУ. Вони охоче діляться способами «виживання у 4-х стінах» і розповідають, як цікаво та корисно провести час на карантині, – пише офіційний сайт закладу вищої освіти.

Ольга Хлуд ТР-31, факультет екології, туризму та електроінженерії:

«Варто відмітити, що сидіти без діла не вдається ніяк. За цей короткий відрізок часу вдалось реалізувати багато «хочу», на які раніше банально не вистачало часу. Онлайн-семінари, купа переслуханих подкастів і декілька прочитаних книг – чим не позитивні наслідки такого «ув‘язнення»?

Анастасія Супрунець, машинобудівний факультет:

«Карантин проводиться з користю. Певний час виконую завдання і певний час можу просто відпочити».

Анастасія Баклан, факультет фінансів, обліку, лінгвістики та права:

«Карантин – чудова можливість використати час для розвитку, тому окрім виконання домашніх завдань, я займаюсь вивченням англійської. Поєднуючи навчання з відпочинком, я переглядаю серіали мовою оригіналу, що є цікаво та корисно».

Катерина Боярчук, БДН-21, факультет архітектури, будівництва та дизайну:

«Завдяки дистанційному навчанню пишу лекції, роблю лабораторні. Читаю книжки, переглядаю фільми».

Юлія Коржик, машинобудівний факультет:

«На карантині я стараюсь виконувати всі завдання, які викладачі скидають нам в загальну групу. Але деколи потрібно і відпочити, тому наприклад виконую завдання 2 години і роблю собі перерву 30 хв. І два рази на тиждень проходжу онлайн курси з англійської мови».

Олександр Симончук, БДН-42, факультет архітектури, будівництва та дизайну:

«Мій карантин проходить, як на диво дуже продуктивно. Увесь свій час я спрямовую на підготовку дипломної роботи (у мене їх дві). Також займаюся підготовкою до ЗНО, тому вчу англійську. У вільний час займаюся своїм хобі, а саме малюванням. Також надаю увагу онлайн вебінарам та курсам з моєї спеціалізації».

ЧИТАТИ ТАКОЖ: