Поділитись:

Топ-5 найпопулярніших авто в Україні

Неділя, 10 липня 2016, 20:45

Найбільше продається модель Renault Logan, а безперечним лідером серед брендів залишається Toyota.

Про це повідомляє УкрАвтопром.

За підсумками першого півріччя в Україні було зареєстровано 27 211 продажів нових легкових автомобілів. Платоспроможний попит на нові авто відносно аналогічного періоду минулого року збільшився на 58 %.

Найпопулярнішою маркою півріччя, цілком очікувано, стала Toyota. Автомобілі цієї марки за звітний період отримали 3 114 постійних реєстраційних знаків, що на 83% більше, ніж за перші шість місяців минулого року.

Друге місце на ринку нових легкових авто належить Renault, результат якої – 2 593 автомобіля. Щодо аналогічного періоду минулого року продажі Kia в Україні зросли майже на 77 %.

Третє місце дісталося Volkswagen, автомобілі цієї німецької марки вибрали 2 164 покупці, що в 2,3 рази більше, ніж роком раніше.

Автомобілі марки Skoda зайняли четверту позицію на ринку з показником 1 684 зареєстрованих продажів (+102 % до аналогічного періоду минулого року).

Замикає п'ятірку лідерів першого півріччя KIA з результатом 1 507 машин (+111 % до апмр).

Найпопулярнішим автомобілем на ринку нових авто, як і рік тому, став Renault Logan. За період з січня по червень 978 автомобілів цієї моделі отримали українську прописку.

Надрукувати
мітки:
коментарів